13 februari 2020 P.Ferraud & Fils

P.Ferraud & Fils

P. Ferraud & Fils Sinds 1882 ligt Maison P. Ferraud & Fils in het hart van de Beaujolais, in Belleville Sur Saône. Dank zij de voortreffelijke kalksteen en graniet bodems worden hier prachtige wijnen geproduceerd. Dit terroir biedt aromatische en fruitige wijnen zoals Beaujolais Villages maar ook complexere en rijkere wijnen zoals Beaujolais Crus:Brouilly, Morgon […]

Meer lezen
17 maart 2020 Wij zijn open

Wij zijn open

Coronavirus/COVID-19 Het zijn roerige tijden! Wij laten u weten dat onze winkel nog geopend is en dat wij ons aan alle gezondheidsmaatregelen en richtlijnen van het RIVM houden. WIJ BEZORGEN IN DEZE PERIODE IN HILVERSUM BIJ BESTELLINGEN VANAF 35 EURO – U KUNT MET ONS CONTACT OPNEMEN OP 035 6283862

Meer lezen
27 februari 2020 Liquore Limoncino

Liquore Limoncino

Uit Piemonte van Distilleria Vieux Moulin importeren wij de deze voortreffelijke Limoncello, gemaakt door Elena Borra. Zeer elegante limoncello met een intens en fris karakter. 28 % alcohol. Alleen bij ons te verkrijgen online en in de winkel.

Meer lezen
28 januari 2020 Walcher Likeuren

Walcher Likeuren

Onlangs hebben wij onze voorraad aan likeuren weer aangevuld. Wij importeren deze zelf van Walcher uit Zuid-Tirol. Er is een ruime keuze aan grappa’s en likeuren. In onze webshop kunt u de biologische limoncello’s, amaretto, sinaasappellikeur (Arancello), Cappucchino, Bombardino, Hazelnootlikeur, Chocolade likeur enz. vinden. De likeuren zijn spat zuiver en van zeer goede kwaliteit.

Meer lezen
9 januari 2020 UITVERKOOP

UITVERKOOP

Uit onze eigen import hebben wij een serie fantastische wijnen geselecteerd en bieden wij nu aan voor mooie, kleine prijzen. Kom langs in onze winkel en bekijk de Italiaanse, Franse, Spaanse en Argentijnse wijnen met kortingen! Chianti, Merlot, Malbec, Chardonnay…enz. Op = Op!

Meer lezen