Hét Gooische adres voor Bourgondiërs

Sinds 1996 hebben wij in verschillende panden in de Heigalerij een wijnhandel gehad. Sinds eind 2014 is onze winkel verplaatst naar de oude winkel van de Albert Heijn. Hier hebben wij nu een prachtige zaak op een unieke locatie naast de ingang van de Heigalerij. In Hilversum zijn wij de enige zelfstandige drankenspecialist. De inrichting van onze winkel is authentiek, de kleuren zijn afgeleid van een bekende malt whisky!

Ondernemen zit Edwin van den Berg in zijn bloed. Als vinoloog en liquorist werkt hij al vele jaren met veel passie en enthousiasme in de wijnhandel en groothandel. Ons team bestaat uit Edwin, zijn vrouw Sylvia en Ramon van Eldik, sommelier, die ons op maandagen en drukke dagen bijstaat.

Ons streven is het geven van goede service en onze klanten laten genieten van onze producten die wij voornamelijk zelf importeren. U treft bij ons een ruime keuze aan gedistilleerd en wijnen aan. Onze kracht is het aanbod van onze eigen import, o.a. whisky’s van onafhankelijke bottelaars, grappa’s, calvados, likeuren van Walcher uit Zuid Tirol en Cognac.

Ons wijn assortiment bestaat uit eigen import uit bijna heel Europa en Argentinie. Het nauw samenwerken met onze wijnhuizen en onze regelmatige beursbezoeken en reizen naar Schotland geven ons veel plezier en energie. Wij dragen graag onze kennis over aan onze klanten en geven hen graag een passend culinair advies.

Wij verwelkomen u graag als gast bij Delivino!