Hét Gooise adres voor Bourgondiërs

Wij hebben een passie voor wijnen. Life is to short to drink bad wine. Daarom kunt u bij ons terecht voor een ruim assortiment aan wijnen en gedistilleerd. Edwin werkt als vinoloog en liquorist al vele jaren met veel passie en enthousiasme in de wijnhandel en groothandel.

Sinds 1996 hebben wij verschillende winkelpanden gehad in de Heigalerij in Hilversum. Onze winkel bevindt zich nu naast de Albert Heijn op een unieke locatie in de Heigalerij. In Hilversum zijn wij de enige zelfstandige drankenspecialist. De inrichting van onze winkel is authentiek, de kleuren zijn afgeleid van een bekende malt whisky.

Ons streven is het geven van goede service, het overbrengen van onze kennis en onze klanten laten genieten van onze producten die wij voornamelijk zelf importeren. U treft bij ons een ruime keuze aan gedistilleerd en wijnen aan. Onze kracht is het aanbod van onze eigen import, o.a. whisky’s van onafhankelijke bottelaars, grappa’s, calvados, likeuren en cognacs. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Ons wijn assortiment bestaat uit eigen import uit bijna heel Europa. Het nauw samenwerken met onze wijnhuizen en onze regelmatige beursbezoeken en reizen naar Schotland, Frankrijk en Italië geven ons veel plezier en energie. Wij zijn altijd op zoek naar vernieuwing.

Voor culinaire adviezen bent u bij ons ook aan het goede adres! Ons team bestaat uit Edwin, Sylvia en Ramon tevens sommelier. Ook voor wijn, whisky en port proeverijen bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verwelkomen u graag als gast bij Delivino! Er staat altijd wat nieuws op onze proeftafel! Kom eens langs voor onze Gooise Schnabbelaar likeur en zijn friszoete zusje Gooise Schnabbelaar Limoncello. Het Gooi heeft er twee pure producten bij, beide zijn gemaakt volgens ons eigen recept!

VOLG ONS OOK OP INSTAGRAM VOOR AANBIEDINGEN EN NIEUWS!